Børn søges til “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn”

Frederiksberg Teater
Søger børn til Musik/sanggruppen “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn”.
Skriv til: Gert@frederiksbergteater.dk eller tlf. 61 26 64 93

Er du en pige eller dreng mellem 9 og 13 år, kan du lide at synge, kan du nu måske blive en del af Musik/Sanggruppen: ”Den Sure Voksne – De Forkælede Børn” som en af de børn, der er frontfigurer på sang og evt. et rytmisk instrument.
Foruden børnene består Gruppen af en enkelt voksen på guitar, vi synger fortrinsvis kendte børnesange plus enkelte egne sange, som vi tager ud og optræder med ved forskellige arrangementer.

Sang/Musikgruppen “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn” Er en del af foreningen Frederiksberg Teater, og bliver du en del af gruppen skal der derfor betales kontingent 650,- kr. halvårligt.
Hvis du tilmelder dig casting skal du gøre op med dig selv, om det er noget virkelig har lyst til at deltage i og lægge din energi i gruppen.

Du vil på øvedagene få sangtræning, mikrofonteknik mv. samt lære at spille på forskellige rytme instrumenter, og lærer at optræde for et større publikum, som ofte består af børn, unge og voksne.

Audition:
Der afholdes løbende audition om mandagen fra 18.00 i februar/marts måned efter aftale.

Der øves fast hver mandag fra kl. 18:30 til 20:00 på Frederiksberg – Derudover vil der være en til to øve-weekender om året.

Vores optrædener ligger normalt i weekender fredag, lørdag, søndag.
Læs mere om Frederiksberg Teater på http://www.frederiksbergteater.dk

Kontakt: Gert V. Nielsen på mail: Gert@frederiksbergteater.dk eller Tlf.: 61 26 64 93