Booking af teaterholdet “Sidste Akt”

Om Sidste Akt

Sidste Akt er en seniorteatergruppe, der blev startet op og er etableret under Frederiksberg Teater i september måned 2018.

Gruppen ser det som sit formål at spille amatørteater, der er vedkommende for seniorer og som har kant.  Stykker som opføres på teateret eller i pensionistklubber, aktivitetscentre, plejehjem m.v.

Seniorbanden

Seniorbanden er Sidste Akts første stykke og handler om at være senior 2019. Er skrevet af Torben Risberg Hansen i et samarbejde med Sidste Akt. I stykket er der 9 sange, hvoraf de fleste er kendte, og nogle af dem er skrevet om, så de tvister stykkes handling. Afslutningssangen er helt ny og skrevet specielt til stykket.

Stykket kommer vi rundt om forskellige temaer, som seniortilværelsen byder på. Temaer som forhold til tiden, arbejde, sundhed, kærlighed, hukommelse, politik, ensomhed og døden.

Stykket foregiver ikke at komme med den ultimative sandhed om seniortilværelsen. Stykkets ramme er en amatørteatergruppes arbejde med et stykke om det at være senior og vi bevidner bl.a. gruppens interne intriger! Stykkets instruktør og instruktørassistent leder publikum gennem scenerne og virker som en slags fortæller.

Forpremiere torsdag d. 11. april 2019 kl. 14 på Frederiksberg Teater,

Premiere lørdag d. 13. april 2019 l. kl. 15 på Frederiksberg Teater. Billetpris 50 kr.

Forestillingen kan bookes tirsdage eftermiddag:

Tirsdag d. 16. april
Tirsdag d. 24. april
Tirsdag d, 30. april
Tirsdag d. 7. maj
Tirsdag d. 14. maj
Tirsdag d. 28. maj

Hør nærmere ang. Pris for bookning på Frederiksberg Teater. 

Pris for bookning (Ud af huset) kontakt: Produktions leder Gert V. Nielsen.  

Henvendelse vedrørende bookning:
Produktions leder Gert V. Nielsen
Tlf.: 61 26 64 93
Mail: gert@frederiksbergteater.dk