Booking Musik/Sanggruppen “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn”

Booking Tlf. 61 26 64 93 (Gert V. Nielsen)

Vores ide grundlag men Musik/Sanggruppen "Den Sure Voksne - De Forkælede Børn.

Vi gerne vil være med til at bevare den danske børnesangskat. Derfor har vi taget den danske børnesangskat op, og krydret den med vores egen sange. Vi tror på, at vi derved kan inspirer og motivere børn og deres voksne til at synge og spille de kendte danske sange, og de måske også selv kan skrive deres egne sange. Det er samtidig vort håb vi kan skabe glæde ved, inspirer børneinstitutioner til at udvikle og synge mere end de gør i dag.

Har i tænkt på børne underholdningen til jeres arrangement.

Vi henvender os til Byfester, Havnefester, Butikscentre, Handelsstandsforeninger, Festivaler. børnefødselsdage, hvor i ønsker god underholdning. Med børn  – For børn. 

Intet arrangement er for stort eller småt for os!

Vort sang program
Bestå af kendte børnesange som: “Hjulene på bussen – Den lille frække Frederik, Mariehønen Evig Glad” med flere, samt egne sange som: Sørøversangen – Ambulance sangen – En der vil lege med mig
Det er en optræden (show) med fart over feltet, og skæg og ballade, med sange som publikum kan synge med på, og være en aktiv del af.
Vores optræden har en varighed af 45. min.

Teknik lyd/lys. 
Vi medbringer selv Lydanlæg, og alt efter arrangementsart art råder vi over et mindre lydanlæg, som kræver 230 V. og et større anlæg som ligeledes kræver 230 V.
Vi kan have et mindre lysanlæg ved f.eks. aften arrangementer med som kræver 230 V.
Ved udendørsarrangementer kræver vi en forsvarlig overdækning af sceneområdet.

Ved større arrangementer f.eks. byfester og lign. hvor det kræves vi bruger stedes lydanlæg, er det et krav fra vores side, at vi kan lave en lydprøve, og der er det tekniske udstyr til vores rådighed, der skal til, for at vi kan gennemfører vores optræden, og som forinden er aftalt med arrangørerne, og nedskrevet i den indgået kontakt.

Priserne er rimelige: f.eks. i Københavnsområdet vil prisen være omkring 3.000,- kr. til 5.000,- kr. alt efter hvor i København og omegn det er, og skal vi optræde mere end en gang inden for tre timer finder vi en god pris på det.

For Sjælland, Fyn, Jylland indhent tilbud, og vi vil altid bestræbe os på at finde en god pris.
Bookning og forespørgsler: På tlf. 61 26 64 93 eller mail: gert@frederiksbergteater.dk 

Frederiksberg Teater er en Danmarks største amatør teaterforeninger, og alt indtjening går ubeskåret til foreningen.