Booking Musik/Sanggruppen “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn”

Booking Tlf. 61 26 64 93 (Gert V. Nielsen)

Har i tænkt på børne underholdningen til jeres næste arrangement.

Musik/sanggruppen består af: Rektor Bo Eriksen Gade på klaver/keyboard - Den ”sure” gamle skolelærer Hr. Nielsen på guitar, Den unge vikar knøs Dan Lillie på guitar/bas; og fem piger på sang og forskellige rytmeinstrumenter. Det er For børn og med børn ! Vi elsker at gøre andre mennesker glade med vores musik og sange, som fortrinsvis består af kendte børnesange som: Mariehønen evig glad, Den lille frække Frederik, Jamaica, Byen er stille, Jeg er en lille Cowboy med flere, hovedsalig sange som børn kan synge med på, og de voksne kan huske fra deres barndom. Ligeledes har gruppen nogle egne sange med på programmet som bl.a.: Sørøversangen, En der vil lege med mig. Ialt 45 min. optræden. Hvor vi med sang og sjove indfald får børn og voksne til at være et medlevende publikum. Vores optræden har en varighed af 45. min.

Har I tænkt på børne underholdningen til jeres arrangement.

Vi henvender os til Byfester, Havnefester, Butikscentre, Handelsstandsforeninger, Festivaler. børnefødselsdage, hvor i ønsker god underholdning. For børn  – Med børn. 

Intet arrangement er for stort eller småt for os!

Frb-Teater_20190310-anne_2

Teknik lyd/lys. 
Vi medbringer selv Lydanlæg, og alt efter arrangementsart art råder vi over et mindre lydanlæg, som kræver 230 V. og et større anlæg som ligeledes kræver 230 V.
Vi kan have et mindre lysanlæg ved f.eks. aften arrangementer med som kræver 230 V.
Ved udendørsarrangementer kræver vi en forsvarlig overdækning af sceneområdet.

Ved større arrangementer f.eks. byfester og lign. hvor det kræves vi bruger stedes lydanlæg, er det et krav fra vores side, at vi kan lave en lydprøve, og der er det tekniske udstyr til vores rådighed, der skal til, for at vi kan gennemfører vores optræden, og som forinden er aftalt med arrangørerne, og nedskrevet i den indgået kontakt.

Priserne er rimelige: f.eks. i Københavns området vil prisen være omkring 4.000,- kr. til 5.000,- kr. alt efter hvor i København og omegn det er, og skal vi optræde mere end en gang inden for tre timer finder vi en god pris på det.

For Sjælland, Fyn, Jylland indhent tilbud, og vi vil altid bestræbe os på at finde en god pris.
Bookning og forespørgsler: På tlf. 61 26 64 93 eller mail: gert@frederiksbergteater.dk 

Frederiksberg Teater er en Danmarks største amatør teaterforeninger, og alt indtjening går ubeskåret til foreningen.  

billed til sangbog