Booking Nisserne

Booking/Forespørgsel Tlf. 61 26 64 93 (Gert V. Nielsen).

“Nisserne” arbejder i øjeblikket på et nyt koncept, hvor der foruden vort sangprogram også kommer til at indgår et lille teaterstykke med titlen “Den glemsomme Julemand” med en varighed af ca. 15 min. som fortrinsvis vil være egnet til indendørs brug. 

Som alle andre nisser, så elsker “Nisserne” julen, med julehygge og julens sange, at få børn, unge og voksne i den rette julestemning.
Samtidig med vi fortæller små historier om julen og hvorfor vi holder jul.  

“Nisserne” tilbyder underholdning til butikscentre, handelstandforeninger, biblioteker, museer og forlystelsessteder – Det er med børn – Og for børn. 

Intet arrangement er for stort eller småt for Nisserne Fra Frederiksberg Teater

Vort sang program
Består af kendte julesange som: På loftet sidder nissen, Til julebal i Nisseland, Bjældeklang, Jeg ved hvor julemanden bor, Jeg gik mig over sø og land der mødte jeg en nissemand mv. 
Det er en optræden (show) med fart over feltet, og skæg og ballade, med julesange som publikum kan synge med på, og være en aktiv del af, samt vi fortæller små historier om julen. 
Vores optræden har en varighed af 45. min.

Teknik lyd/lys. 
Vi medbringer selv Lydanlæg, og alt efter arrangementsart art råder vi over et mindre lydanlæg, som kræver 230 V. og et større anlæg som ligeledes kræver 230 V.
Vi kan have et mindre lysanlæg ved f.eks. aften arrangementer med som kræver 230 V.
Ved udendørsarrangementer kræver vi en forsvarlig overdækning af sceneområdet.

Ved større arrangementer f.eks. byfester og lign. hvor det kræves vi bruger stedes lydanlæg, er det et krav fra vores side, at vi kan lave en lydprøve, og der er det tekniske udstyr til vores rådighed, der skal til, for at vi kan gennemfører vores optræden, og som forinden er aftalt med arrangørerne, og nedskrevet i den indgået kontakt.

Priserne er rimelige: f.eks. i Københavnsområdet vil prisen være omkring 3.000,- kr. til 5.000,- kr. alt efter hvor i København og omegn det er, og skal vi optræde mere end en gang inden for tre timer finder vi en god pris på det.

For Sjælland, Fyn, Jylland indhent tilbud, og vi vil altid bestræbe os på at finde en god pris.
Bookning og forespørgsler: På tlf. 61 26 64 93 eller mail: gert@frederiksbergteater.dk 

Frederiksberg Teater er en Danmarks største amatør teaterforeninger, og alt indtjening går ubeskåret til foreningen.  

En lille nisse historie

Vi fra Frederiksberg Teater har en lille hemmelighed, den vil vi gerne dele med dig - Altså hvis du ikke siger den til nogen andre. Vi ved nemlig godt hvor nisserne bor, de bor nemlig i kostumekælderen hos Frederiksberg Teater. Når det ikke er jul, så ligger de trygt og godt og sover på en hylde der´. Men når det så bliver omkring den 1. december så kommer der liv i nisserne, og de vågner op og bliver fuld størrelse, for nu skal de varme op, og få alle i julehumør med deres sang. Det sker dog at de vågner op før, og de slet ikke kan vente med at komme ud og synge alle de kendte julesange!