Casting til Musik/Sanggruppen “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn!

Carsting afholdes torsdag den 6 og 13 juni fra kl.17.00 og kl.19.00 på vores teater Finsensvej 139, 2000 Frederiksberg.  
Aldersgruppen er fra 8 år til ca. 12 år. 

 

Kontakt: Gert V. Nielsen – på tlf. 61 26 64 93 eller mail: gert@frederiksbergteater.dk

Hvem vi er

Frederiksberg Teater er en børne-, ungdoms og voksen forening, der arbejder med aktiviteter inden for showbranchen såsom teater, musical, sang mv- Igennem dette arbejde prøver vi at skabe et levende miljø, hvor børn og unge kan udvikle deres erfarings områder - at opmuntre til fantasi, kreativitet og selvudfoldelse -at give børn og unge tryghed og glæde ved at have noget sammen med andre I Frederiksberg Teater udøver vi vores aktiviteter, fordi vi tror på, at mennesker udvikler sig igennem kreativitet og positivt samvær. Vi satser ikke på stjerner, men hele mennesker. Vores forestillinger, optræden er midlet, ikke målet Musik/Sanggruppen "Den Sure Voksne - De Forkælede Børn" er hvad man kalder en konceptgruppe, der på scenen optræder som en slags kostskole - "den strenge skole" - med musikerne  Bo Eriksen som rektor (bas og el-guitar), Gert V. Nielsen som den strenge lærer på (el/akustisk guitar), Dan Lillie som den unge vikarknøs (klaver/keyboard) og med børnene som elever. Undervejs i vores optræden laver vi lidt sjov om dette.  

Hvem vi søger

Vi søger piger og drenge i alderen 8 år til ca. 12 år, der kan lide at synge, være sammen med andre og have det sjovt. Samtidig skal de vide, at det at synge og øve ikke altid er lige sjovt. Derfor skal børnene have forældre, der bakker op om vores aktiviteter, og som holder børnene til ilden. Uden opbakning er det vores erfaring, at børnene hurtigt mister interessen.

Vi lærer børnene at performe:  at stå på en scene og optræde for såvel et lille som et stort publikum. Vi giver børnene sangtræning, sangteknik og mikrofonteknik. Efterhånden skal børnene også kunne håndtere forskellige rytmeinstrumenter.

Vi lægger vægt på venskab og det sociale i gruppen, og når vi er ude at optræde, fungerer vi som en sammentømret gruppe, der viser publikum hvad vi kan. 

En ting er at optræde for familien, som altid klapper og synes, at ens børn er herlige. En anden ting er at optræde for et fremmed publikum.

Vores krav til forældrene

Det er vigtigt, at I som forældre bakker jeres barn op – også på dage, hvor det kan være svært at komme ud af døren. På sådanne dage der skal I som forældre skubbe på og få jeres børn ud af døren. 
Som forældre skal man vide, at det ikke er nok, at børnene kan deres sange.
Det at optræde og stå på en scene er et samspil i hele gruppen: børn, musikere og lyd- og lys-mænd,

Hvad vi ser på når børnene kommer ind til casting

Til en casting ser vi lidt på det sangnæssige, men det er ikke det væsentligste for os. Vi skal også have noget at arbejde med. Vi ser bl.a på, om det enkelte barn kan forstå en besked og modtage en instruktion, og vi vurderer, om det enkelte barn vil kunne indgå i den samlede gruppe "Den Sure Voksne - De Forkælede Børn".

Vores krav til børnene og deres familier

Vi kræver, at børnene møder op til vores øvegange. Er man syg, melder man selvfølgelig afbud. Man møder op til vores øveweekender, som der ca. to af hvert år. Man er med til alle vores optrædener. Vi holder dog normalt ferie i skolernes sommerferie, ellers noterer vi jeres ferier.

Optrædener

Hvor mange optrædener vi har om året, er svært at svare på, men vi prøver at holde det inden for et rimeligt niveau. Under normale omstændigheder får man det at vide i god tid i forvejen igennem vores holdside på teatrets hjemmeside eller på anden måde.

Kontingent

Som en hver anden forening har vi et kontingent, som for tiden er på 650,- kr. pr. halvår.  Er du i forvejen medlem af Frederiksberg Teater, er aktiviteten gratis.

Bliver barnet optaget

Optages barnet, tilmelder barnet sig for et år - normalt fra sidst i juni til sidst i juni året efter. Her holder vi en samtale med forældre og børn (enkeltvis), som drejer sig om, man vil være med i den kommende sæson.

Fast øvedag

Gruppens faste øvedag er torsdag kl. 17.00-kl.19.00  med indlagt pause.

Kontaktperson

Gert V. Nielsen – på tlf. 61 26 64 93 eller mail: gert@frederiksbergteater.dk . Husk at skrive kontaktnummer på mailen.