Casting til Musik/Sanggruppen “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn!

Carsting afholdes torsdag den 21 – Torsdag 28. februar – Torsdag 7. marts. afholdes der casting på de nævnte dage mellem kl.17.00 og kl.19.00.
Alder fra 8 år og ca.11 år.   

Kontakt: Gert V. Nielsen – på Tlf. 61 26 64 93 eller mail: Gert@frederiksbergteater.dk

Hvem er vi:

Vi er en lille Musik/sanggruppe under Frederiksberg Teater. Bestående af Gert på guitar og Dan på keyboard og guitar, og mellem fem - seks børn på sang og rytmikinstrumenter.

Hvem søger vi:

Piger/Drenge i alderen 8 år til ca. 11 år, der kan lide at synge, og være sammen med andre og ha´ det sjovt, men som samtidig skal vide det at synge og øve det er ikke altid lige sjovt, derfor skal børnene have nogle forældre, der bakker op om vores aktiviteter, og som holder børnene ved ilden, for uden opbakning er det vores erfaring, at børnene mister interessen hurtigt.

De voksne i gruppen er her ikke for at underholde børnene, men i lige så høj grad for at lære børnene noget, at udvikle dem, både sangmæssig og proforma mæssig (En ting er at optræde for familien, som altid klapper og synes ens børn er herlige, en´ anden ting er at optræde for et fremmed publikum) Du skal kunne lide at optræde og har du rytme i kroppen så er du sikkert den Pige eller Drenge vi søger.

Vores krav til børn og forældre.

Først og fremmest søger vi nogle børn (piger/drenge) der kan lide at synge og optræde, resten det skal vi nok lærer børnene. 
Til forældrene det er vigtigt at man bakker børnene og aktiviteten op, det skal selvfølgelig være sjovt, men vi lægger heller ikke skjul på at en gang gang imellem så er kan det være lidt kedeligt at øve, når en sang på en øvedag skal øves igen og igen, så den sidder i skabet, men til gengæld så kan børnene se resultat, når vi er ude og optræde, og vi gir´ den fuld skrue. 

Hvormange søger vi:

Der er kun et begrænset antal ledige pladser.

Vores krav til børnene og deres familier:

At børnene møder op til vores øvegange (Er man syg, meldes der selvfølgelig afbud) - Møder op til vores vores øveweekender (Ca. 2 årlige øveweekender) - Er med ved alle vores optrædener (Vi holder dog normalt ferie i skolernes sommerferie, ellers plotter vi jeres ferier ind)

Optrædener:

Hvor mange optrædener vi har om året er svært at svare på, men vi prøver at holde det inden for et rimeligt niveau, (under normale omstændigheder får man det at vide i god tid i forvejen, igennem vores holdside på vores hjemmeside, og i form af anden information.

Kontingent:

Som en hver anden forening har vi et kontingent som andrager for tiden 650,- kr. pr. halvår.  (Er du i forvejen medlem af Frederiksberg Teater er aktiviteten gratis)

Bliver barnet optaget:

Tilmelder barnet sig for et år, fra januar til sidste i december, hvor vi holder en samtale, med forældre og børn (enkeltvis) om man vil være med i det år, vi kommer ind i.

Øvedag:

Torsdag fra kl. 17.00 – kl.19.00  med indlagt pause.

Kontaktperson:

Gert V. Nielsen – på Tlf. 61 26 64 93 eller mail: gert@frederiksbergteater.dk Husk skriv kontakt nr. på mailen.