Pressenyt

Nyt teaterhold "Sidste Akt" efter sommerferien!

Tirsdag den 4. september 2018 ser et nyt teaterhold dagens lys i Frederiksberg Teater.

Et Teaterhold for os der er blevet lidt ældre, og som f.eks. er blevet efterlønnere, førtidspensionister og almindelige pensionister – Teaterholdet har vi kaldt for “Sidste Akt”.

Teaterholdet “Sidste Akt” får øvedag om tirsdagen fra kl.15.00 til kl.17.00.
Det bliver et stærkt team der kommer til at stå bag teaterholdet “Sidste Akt”, Det er instruktør og manuskriptforfatter Torben Risberg Hansen, professionel skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter Anne Breil, mange årige, Instruktør i Frederiksberg Teater Torben Thillerup, og teaterleder Gert V. Nielsen bliver produtions- og projektleder på “Sidste Akt”.

Ideen med teaterholdet “Sidste Akt” er der skal spilles teaterstykker som er vedkommende for denne aldersgruppe, og “Sidste Akt” vil fortrinsvis spille deres forestillinger i ældreklubber, aktivitetscentre, plejehjem mv.

Vil du være en del af eller har du spørgsmål om teaterholdet “Sidste Akt” så kontakt: Produktionsleder: Gert V. Nielsen på Tlf. 61 26 64 93 eller mail: gert@frederiksbergteater.dk

Ledelses team på “Sidste Akt” Produktionsleder: Gert V. Nielsen,  Instruktør: Torben Thillerup, Instruktør/Manuskriptforfatter: Torben Risberg Hansen, Instruktør: Anne Breil.