Pressenyt

Ny teaterleder i Frederiksberg Teater.

Frederiksberg Teater får ny teaterleder fra juli måned 2019.

Det kan måske føles som en menneskealder, at Gert har siddet som teaterleder i Frederiksberg Teater, men det er nu ikke helt rigtigt.
Gert har nemlig siddet som teaterleder i to omgange, nemlig fra 1988 til 2000 og igen fra 2010 til nu. Morten Husfeldt var teaterleder fra 2000 til 2010, hvor bestyrelsen spurgte Gert, om han ville stå i spidsen for Frederiksberg Teater igen.
Gert svarede ja, men kun for 2 år, men det blev så til lidt mere.

Ny teaterleder bliver Lisette Vigga Torp
Lisette er 47 år og startede i Frederiksberg Teater for to år siden, hvor hun blev en fast del af kontorteamet.
Teaterleder Gert er ikke i tvivl om, at man har taget det rigtige valg ved at vælge en fra egne rækker og med de helt rigtige kvalifikationer.
Lisette Vigga Torp har som barn og ung været skuespiller i Gewenda i Gladsaxe Kommune gennem en del år, er uddannet som pædagog med drama som speciale, har arbejdet som børnehaveklasseleder gennem mange år og har her arbejdet med forskellige teateropsætninger med børnene. Herudover har Lisette en UCC pædagogisk viden og forskning med viden om tale og kommunikation. Hun er bestyrelsesmedlem i skolebestyrelsen på Lindehøjskole i Herlev og udvalgsmedlem i arbejdernes boligselskab. Lisette arbejder i øjeblikket som skolesekretær på Grønnemose Skole.
I det næste år vil Gert og Lisette kører parløb, hvor Lisette bliver sat ind i det at være teaterleder – alt det, som Gert selv siger – “er oppe i hovedet”. Der vil måske også ske små justeringer og strukturændringer Frederiksberg Teater, som kan afhjælpe Lisette i sin opgave som teaterleder, da det er stor opgave (frivillig/ulønnet) at stå i spidsen af sådan et teater.

Gert udtaler, at når han i 2019 overlader opgaven til Lisette, står han gerne bi med råd og vejledning, men ellers vil han ikke blande sig.
Gert udtaler ligeledes, at det er jo ikke sådan, at han forlader Frederiksberg Teater, idet han stadig vil være produktionsleder for teaterholdet ”Sidste Akt” samt være med i Musik/Sanggruppen ”De Sure Voksne – De Forkælede Børn” – og i øvrigt beskæftige sig med nogle af de interesser, han også har.

# # #
Palle Bo Nielsen

Nyt teaterhold Vi har kaldt teaterholdet for "Sidste Akt"

Et teaterhold for pensionister, førtidspensionister og efterlønnere.
Tirsdag den 4. september starter vi et nyt teaterhold op for os der er blevet lidt ældre.
Du skal nødvendigvis ikke have nogen forkunstskaber som amatørskuespiller/skuespiller, men du skal have lyst til at være med i et socialt fællesskab, hvor vi alle sammen brænder for at stå på en scene og glæde og underholde andre med vores skuespil. 
Teaterholdet får fast øvedag tirsdag fra kl.15.00 til 17.00. 

Kom og hør nærmere om teaterholdet “Sidste Akt” tirsdag den 4. september 2018 – Kl.15.00 til Kl.17.00. 


Tryk på knappen Læs vores brochure i PDF format. 

Ledelses team på “Sidste Akt” Produktionsleder: Gert V. Nielsen,  Instruktør: Torben Thillerup, Instruktør/Manuskriptforfatter: Torben Risberg Hansen og Instruktør: Anne Breil.