Booking Musik/Sanggruppen “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn”

Hvem er vi ?

“Den Sure Voksne – De Forkælede Børn” består af fire til seks børn mellem ca. 8 år og 12 år, som frontfigurer i gruppen på sang, og rytmeinstrumenter såsom: congatrommer, tamburin, maracas, claves mv. desuden består bandet af fire musikere: Trommer: Den emsige Pedel Morten Drachmann Grell – Bas: Den unge vikar knøs Jonas Oluf Berthelsen – Klaver/Keyboard: Rektor Bo Eriksen Gade

Tilsammen udgør vi bandet “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn”.

Vi er et helstøbt band,  og det man kalder for et konceptband, hvor vi på scenen laver lidt sjov, hvor vi voksne går ind for den “gamle” opdragene skole, hvor børnene skal opføre sig ordenligt, og tie når de voksne taler, men det er ikke altid lige let at være de voksne i vort band og holde styr på “De Forkælede Børn”. 

Vort repertoire indeholder forskellige genre fra de gamle kendte børnesange, dem der er ved at gå i glemmebogen, sange som publikum kan bevæge sig til, børnerock, til egne sange – Sange med bid i.
Når vi er på scenen gir` vi den for fuld udblæsning, vi skal ha´ en fest som publikum kan være deltagende i. og det gælder både børn og voksne.

Til arrangement arrangørerne

Vi synes det er vigtigt at I som arrangører tænker børneunderholdningen ind i jeres arrangement, uanset om det er til byfesten, havnefesten,  festivallen, hvor det er børn der optræder for børn, og taler deres sprog. Vores børn lærer at agerer og improvisere på scenen, så vi får en fest når vi er på scenen, og hele bandet danner en helhed. 
Men vort voksen publikum kan være med, når de bliver sat tilbage i tiden til deres egen barndom, uanset om det er de lidt mere almindelige børnesange eller vi giver den for fuldudblæsning med lidt børnerock. 
Derfor skal I booke “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn”. 

Julen 2020

Julen 2020 der sætter vi igen fokus på julen, hvor vi vil synge både gamle som nye kendte julesange, og som noget nyt har vi en ide om at vores juleunderholdning også skal indeholde en lille juleteaterforestilling med titlen “Den Glemsomme julemand”, og til lejligheden vil vi udvide vores trup med to voksne skuespillere, som både vil indgå i forestillingen, og den øvrige del af vores optræden. 
Vores juleoptræden er først og fremmest baseret til butikscentre, forenings og firma juletræfester hvor personalets børn også er inviteret.

Vores priser

De er rimelige – Og skal vi optræde mere end en´ gang i løbet af dagen med en pause på f.eks. et par timer så finder vi en god pris på det – Ligeså vel ved faste aftaler om optræden i løbet af året, så finder vi en god pris. 
Alle indtjente penge fra vores optræden går direkte til foreningen Frederiksberg Teater, og vort videre arbejde i Frederiksberg Teater.