Den Sure Voksne – De Forkælede Børn

Musik/Sanggruppen ” Den Sure Voksne – De Forkælede Børn”
Gruppen er en lukket forstået på den måde, at gruppen består af 6 børn, og kun når en af børnene stopper, vil der kunne åbnes for et nyt medlem. Typisk vil dette være i starten af august måned, da børnene forpligter sig for et år af gangen. (Fra august til juli måned).  
Klik nederst på siden for at hører sangen “En der vil lege med mig”.  

Holdsider (Klik på siderne)

Sangen I lytter til her på siden, er: En, der vil lege med mig (Med fuldt orkester på)

Se trick billederne vi tog af julemand, nissebørn og band i torsdag – nederst på siden. 

Denne side er en medlemside for Musik/Sanggruppen "Den Sure Voksne - De Forkælede Børn"

Opdateret 5. Oktober. Jeg føler virkelig vi har fået sammensat et rigtig godt hold af børn, og musikere i gruppen, det eneste vi nu mangler det er er en lead/rytme guitarist, og at finde den person det må tage den tid det tager. Og vi skal også se om vi kan få et par børn ind i alderen 10 - 12 år men det skal være nogle børn der vil det her. De næste par øvere der skal vi arbejde fremadrettet mod vores næste øveweekend vi har, både med de nuværende sange og med et par nye sange Udover det så er pejlemærket som bliver indkøbscentret "Kronen" i Vanløse" som vi bruger denne optræden som træning til at stå på en scene, og hvor vi skal være med til, at lave en fest ud af det på scenen og for publikum. Og så skal vi ha´ taget nogle gode pressebilleder vi kan bruge fremadrettet, både i vores uniformer og i nissekostumer. Hilsen Gert

De to trick billeder vi tog i Torsdag 14-11.

Billedene skal først og fremmest bruges til PR.til år 2020 juleoptræden, hvor en af ideerne i vores optræden foruden sang er, at vi skal opfører et lille teaterstykke med titlen “Den glemsomme Julemand”. 

Afspil video