Den Sure Voksne – De Forkælede Børn

Musik/Sanggruppen ” Den Sure Voksne – De Forkælede Børn”
Er en lukket gruppe, forstået på den måde, at gruppen består af 6 børn, og kun når en af børnene stopper vil der kunne åbnes op for et nyt medlem. typisk vil dette være i starten af august måned, da børnene forpligter sig for et år af gangen. (Fra august til juli måned). . .  

Holdsider (Klik på siderne)

Sangen I lytter til her på siden er sangen: En der vil lege med mig (Med fuldt orkester på)

Denne side er en medlemside for Musik/Sanggruppen "Den Sure Voksne - De Forkælede Børn" Forord.

Opdateret 20. August. Vi byder velkommen til vores to nye musikere Morten på trommer, og Jonas på bas, Bo overtager klaver/Keyboard for fremtiden, og Gert på akustisk og El-Guitar. Nu gælder det så vores optræden den 31. august hvor vi skal synge seks sange, Som er: Underholdnings Guf, Sørøversangen, Jamaica, Byen er stille og Kattejammer rock, og vort ekstra nummer bliver I vort kvarter. Hvis I vil øve på underholdnings Guf hjemme, og sangen "I vort kvarter kan i hører sangene på dette link: https://www.youtube.com/watch?v=MM9ytSFsV40 Ved vores kommende optræden har Asbjørn lovet at være vores rytme/lead guitarist, hvad vi er rigtig glade for. Se mere om mødetid for vores optræden på siden øvedage og øve weekender. Først efter vores optræden den 31. august vil vi begynde at koncentrere os om at finde vores faste lead/rytme guitarist, så vi kan sætte et virkelig stærkt hold sammen af musikere.

Bunkeren er klar til brug.

Lidt af tiden i sommerferien er blevet brugt til at gøre bunkeren klar til øve brug. 
Alt udstyr er blivet kært fra øvelokale til bunkeren, hvorefter vi har indrettet os stillede udstyr op mv. Det sidste vi mangler er at købe et køleskab, en kaffemaskine, og så vi skal have købt et digitalt trommesæt. Så vi glæder og til den torsdag den 15. august til vores første øvedag. 

Afspil video