Et nyt teaterhold ser dagens lys i 2016

Opdateret  12. november 2015.
“TeenAct”

Et nyt teaterhold ser dagens lys i 2016.
 Onsdag den 17. august starter et nyt teaterhold med navnet “TeenAct”” for de 13 – 19 årige, og vi kan dermed mindske det pres der ellers ville blive på vores venteliste i 2017, og hvor der også skal være plads til vores mange medlemmer der skal rykke fra et teaterhold op til et andet.
Det har samtidig været et stort ønske fra Frederiksberg Teaters side om at oprette et teaterhold der kan lukke hullet vi har på ungdomssiden, da vi har oplevet en markant større søgning gennem de sidste par år, og netop har haft stor succes med vores ungdomshold på teateret.
Teaterholdets instruktørteam står klar i kulissen, og uden af røbe for meget, så bliver det i forvejen velkendte personer af instruktører fra Frederiksberg Teater.
Teaterholdet “TeenAct” får øvedag onsdag fra kl.19.00 til 21.00.
Opdateret  1. august 1015.

Nye aldersinddelte teaterhold.
Efter sommerferien sker der en ændring af aldersgrupperne for teaterholdene Rollingerne og Spillopperne.
Efter i de sidste tre år at have lavet forsøgsarbejde med andre former for aldersgrupper og i den forbindelse startede vi Børnemix (7 – 13 år)
har Frederiksberg Teater besluttet at, ændre alderen for de to yngste grupper i foreningen, det drejer sig om Rollingerne som nu bliver for 6 til 9 år. og for spilopperne der bliver fra 10 til 13 år.
Grunden til vi ændre aldersgrupperne for disse to hold er, at vi ønsker endnu mere kvalitet i vort arbejde med disse to teaterhold, og at vi oprykningsmæssigt bliver mere fleksible når der skal rykkes fra et teaterhold til et andet teaterhold.

Vi skal gøre opmærksom på, at aldersændringerne, ikke får betydning for dette års børn der rykker videre op på teaterholdene, ændringerne får først betydning fra næste år.

Frederiksberg Teater ønsker hele tiden, at udvikle foreningen uanset om det gælder arbejdet med vores børn- unge eller voksen afd. mv. på teatret.