Instruktører/ledere mv.

Deltag i et spændende og levende teater og kultur skabende miljø, hvor vi alle brænder for vores aktiviteter, frivillighed og fællesskab.

Frederiksberg Teater startede i 1988 som den “Lille Grimme Ælling” – dem de voksne ikke ville lege med – men i dag har den “lille grimme ælling” foldet sine  vinger ud og blevet til en stor svane, som i dag er en af Danmarks største amatørteatre i Danmark. Vi arbejder i et hyggeligt, socialt og til tider hektisk teatermiljø, hvor alle hjælper hinanden.

For alle vores frivillige medarbejdere er det et krav:
Vi voksne på teatret er rollemodeller for vores mange medlemmer. – Vi skal gå foran og vise vejen. – Vi medvirke til, at vores medlemmer har en ordentlig omgangstone, tager godt imod nye medlemmer, og når vi er ude på opgaver, at vores medlemmer repræsenterer Frederiksberg Teater fra dets bedste side.
Vi kan som voksne ikke stille krav til vores medlemmer uden selv at opfylde dem.

Alle medarbejdere i Frederiksberg Teater uanset i funktion er frivillige og dermed ulønnede..
Vi er alle med i Frederiksberg Teater, fordi vi synes, det er sjovt, og at vi gennem teatret har et godt netværk.

Ser du ikke noget her, vi søger, så kontakt os alligevel. Vi søger ofte gode og frivillige instruktører, der vil være med i vores fællesskab.

I brochuren: Instruktør i Frederiksberg Teater kan du læse om, hvilken krav vi stiller, og hvad vi kan til byde dig. Bemærk: Vi indhenter altid børneattester på nye frivillige.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til teaterleder Lisette Torp Mail: lisette.torp@frederiksbergteater.dk

På nuværende tidspunkt søger vi ikke flere instruktører, assistenter.