Lead guitarist søges

Til Musik/Sanggruppen “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn” 

Kontakt

Gert V. Nielsen – Tlf. 61 26 64 93 – Mail: gert@frederiksbergteater.dk

Hør lidt af vores musik her!

Vi søger en habil guitarist

Vi søger en habil guitarist der både mestre det at spille lead og rytme guitar i vores gruppe. 
Vi optræder still mæssigt  med forskellige ting som:  Børnesange, Børne- pop/rock, og hvor vi arbejder med numrene og gør dem til vort eget, ligeså vel med egne sange.
Vi ser gerne en´ ung som en´ ældre som vores nye medlem af gruppen, da vi ser det som en god og stærk resurse både at have unge som ældre med i voksendelen af bandet.

Som lead og rytmeguitarist ser vi dig som en person der vægter det sociale fællesskab  i gruppen, men samtidig på scenen kan træde ud på scenen.
Du skal være til at stole på, kunne overholde aftaler, deltager i musikermøder som vi sammen planlægger.     

Vi holder til på Frederiksberg. Bemærk alle medlemmer i vores band er ulønnet, og indtjeningen går ubeskåret til Frederiksberg Teater og til bandet, i form af nyt udstyr når der er behov for dette.. 

Lidt om Musik/Sanggruppen ”Den Sure Voksne – De Forkælede Børn”

Musik/Sanggruppen ”Den Sure Voksne – De Forkælede Børn” er det man kalder for et koncept band, som kører lidt på at vi er en ”kostskole” med ca. seks børn mellem 8 år 12 år i front på scenen med sang og på forskellige rytmeinstrumenter samt vi i dag er fire voksne på henholdsvis El-Guitar/akustisk  guitar, Klaver/Keyboard, Bas, trommer og vi mangler bare dig  (voksendelen) som lead og rytmeguitarist. På scenen fungerer vi som en fast samlet gruppe, hvor vi som musikere er en del af sceneshowet, sammen med børnene, hvor der er fuld fart på med fest og løjer, og vi derved giver publikum en god musik oplevelse,  for både vores børne- og voksen publikum, hvor vi undervejs inddrager publikum i vores optræden.  
En af vores intentioner med gruppen er, at vi gerne vil være med til at bidrage med at fastholde en lang dansk musik/sang tradition på børneområdet, både med de kendte gamle børnesange, samt med de nyere børnesange som startede op i 70´erne og 80´erne, som var mere rockpræget sange, samt at vi gerne vil bidrage med vores egne sange, vi ønsker at skabe en fest på scenen når vi er ude og optræde, som om vi aldrig har lavet andet i hele vort liv.         
Vi har besluttet vi skal op på 2 gange 45 minutter i vort helårsprogram, samt vi skal indøve et juleprogram med kendte og ukendte sange på 45 min.   Fra næste år satser vi igen på at komme op på at have mellem 10 til 15 optrædener om året, vi satser ikke på at få nogen større optræden i år, da vi skal til at bygge det hele op mere eller mindre fra bunden, grundet nye børn i front, så det bliver ca. to til tre mindre trænings optrædener vi satser på i år. 
Hvor vi oparbejder og indøver vores scene optræden. 

Musik/Sanggruppen ”Den Sure Voksne – De Forkælede Børn” Er en del af Frederiksberg Teater og vi arbejder alle frivilligt (Ulønnet), der er ingen lønnet personer, indtjeningen fra optræden mv. indgår i teatret videre arbejde, aktiviteter og udvikling.     

Fast øvedag er:

Torsdag fra kl. 17.00 til 19.00 på nogle øvedage der øver voksendelen lidt længere uden børn efter behov. 
Vi har ca. to til tre øve-weekender om året, hvor vi normalt øver fra kl.10.00 til kl.15.00.
Vi øver fast i en musikbunkers på Frederiksberg, hvor vi har alt vores udstyr stående, og vi råder selv over to sanganlæg og hvad der hører til samt et mindre lysanlæg.

Kontakt

Gert V. Nielsen på tlf. 61 26 64 93 eller mail: gert@frederiksbergteater.dk