Øvrige arrangementer

Nisserne på Frederiksberg Rådhusplads

Lørdag den 30. november kommer julemanden og nissebørnene ud fra Frederiksberg Rådhus.  
Se mere på Frederiksberg Kommunes hjemmeside
 

Musik/Sanggruppen "Den Sure Voksne - De Forkælede Børn"

Har i tænkt på underholdningen til børnene ved jeres næste arrangement?

I butikscentret – på festivalen – til gårdfesten – til byfesten – til havnefesten – til skolefesten – til børnehaven/fritidshjemmets fest - til dit barns børnefødselsdag .......eller bare et sted, hvor vi kan hygge om jeres publikum, og vi kan lave en fest ud af det.

Afspil videoen nederst på siden. 

Efter et års pause er vi klar igen fra 2020

Vores pause har vi brugt på at reorganisere os. Vi  er igen blevet et fuldt orkester og har købt el-trommer, så vi har kontrol over lyden, og hvor højt trommerne skal lyde. 
Vi har trænet, øvet os og lagt et repertoire med børnesange blandet med egne sange og børnerock, så vi får gang i publikum fra start til slut. 
Det bliver en fest, når “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn” går på scenen.  

"Den Sure Voksne - De Forkælede Børn"

Musik/Sanggruppen består af fem voksne musikere på henholdsvis trommer, bas, klaver/keyboard, to guitarister og fire børn mellem 8 og 12 år på sang og percussion såsom gongas, claves, maracas og tamburin.

En af vores intentioner med gruppen er, at vi gerne vil  bidrage med at fastholde en lang dansk musik/sang tradition på børneområdet. Derfor består vores sangprogram bl.a. af kendte gamle børnesange og af nyere børnesange, som startede op i 70´erne og 80´erne, – mere rockprægede, Vi vil også gerne bidrage med vores egne sange, der er lidt bid i. 

Få mere at vide om Musik/Sanggruppen “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn” 
Kontakt Bandleder: Gert V. Nielsen på Tlf. 61 26 64 93 eller mail: gert@frederiksbergteater.dk

I 2020 sætter vi igen fuld damp på juleunderholdningen.

Vi er ved at udvikle vores juleoptræden for julen 2020, hvor bl.a. nogle af de gamle og nyere  julesange vil være på programmet, og tilmed arbejder på en ide med at have et lille teaterstykke med på vores program “Den Glemsomme Julemand”  
Ang. juleoptræden 2020 -kontakt vores Bandleder: Gert V. Nielsen – Tlf. 61 26 64 93 – mail: gert@frederiksbergteater.dk