Øvrige arrangementer

Et godt tilbud resten af året 2019 – Se nederst på siden

Har i tænkt på underholdningen til børnene ved jeres næste arrangement?

I butikscentret – på festivalen – til gårdfesten – til byfesten – til havnefesten – til skolefesten – til børnehaven/fritidshjemmets fest - til dit barns børnefødselsdag .......eller bare et sted, hvor vi kan hygge om jeres publikum, og vi kan lave en fest ud af det.

Kontakt vores orkesterleder: Gert V. Nielsen - Tlf. 61 26 64 93 - mail: gert@frederiksbergteater.dk

Musik/Sanggruppen "Den Sure Voksne - De Forkælede Børn"

I efteråret 2019 kommer gruppen ud på nogle få træningskoncerter, som vi tilbyder til kostpris – altså en pris, hvor vi kun får dækket vores transportudgifter.
Ring og hør nærmere om dette på tlf. 61 26 64 93 eller mail: gert@frederiksbergteater.dk

Efter et års pause er vi klar igen fra 2020

Vores pause har vi brugt på at reorganisere os. Vi  er igen blevet et fuldt orkester og har købt el-trommer, så vi har kontrol over lyden, og hvor højt trommerne skal lyde. 
Vi har trænet, øvet os og lagt et repertoire med børnesange blandet med egne sange og børnerock, så vi får gang i publikum fra start til slut. 
Det bliver en fest, når “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn” går på scenen.  

"Den Sure Voksne - De Forkælede Børn"

Musik/Sanggruppen består af fem voksne musikere på henholdsvis trommer, bas, klaver/keyboard, to guitarister og fire børn mellem 8 og 12 år på sang og percussion såsom gongas, claves, maracas og tamburin.

En af vores intentioner med gruppen er, at vi gerne vil  bidrage med at fastholde en lang dansk musik/sang tradition på børneområdet. Derfor består vores sangprogram bl.a. af kendte gamle børnesange og af nyere børnesange, som startede op i 70´erne og 80´erne, – mere rockprægede, Vi vil også gerne bidrage med vores egne sange, der er lidt bid i. 

Et godt tilbud resten af året 2019

Resten af året 2019 tilbyder vi det, vi kalder for træningskoncerter til kostpris, d.v.s. vi kun tager betaling for vores transport til og fra spillested,.Vi har selv lydanlæg mv. med. 
PS. Der er tale om et begrænset antal koncerter – For os handler det om at få afprøvet vores optræden af til vi for alvor igen går i gang i år 2020. 

Kontakt vores orkesterleder: Gert V. Nielsen – Tlf. 61 26 64 93 – mail: gert@frederiksbergteater.dk