Pressemeddelelse: Seniorteatergruppe søger nye medlemmer

Seniorteatergruppen ”Seniorbanden” søger efterlønsmodtagere og pensionister, der har lyst at spille teater på f.eks. aktivitetssteder, pensionistklubber, plejehjem, seniorhøjskoler. 

”Seniorbanden” er en af Frederiksberg Teaters 11 grupper og består udelukkende af seniorer. Gruppen har bestået i lidt over et år og har arbejdet med et stykke om det moderne seniorliv.  Det er med succes blevet opført på Frederiksberg Teater, på Seniorteaterfestivallen i Kerteminde og på flere plejehjem/aktivitetssteder.

Gruppen vil nu give sig i kast med ”Erindringsteater”. ”Erindring teater” er et af de nyeste skud indenfor teaterverdenen og er ”hot”, fordi det også henvender sig til demente.  Tanker er, at det nye stykker improviseres frem ud fra oplevelser og erindringer, som deltagerne har og at det herefter turnere rundt på plejehjem i hovedstadsområdet m.v.

Gruppen ledes af AnneMaja Breil, instruktør og tidl. professionel skuespiller, Torben Risberg Hansen, instruktør og manuskriptforfatter og Susanne Kjær, der har mangeårige erfaring i improvisation.

Gruppen mødes hver onsdag kl. 14 til 16.30 på Frederiksberg Teater, Finsensvej 139, 2000 Frederiksberg. Der er åbent hus på teateret, onsdag d. 22. januar fra kl. 14, hvor der er en yderlig orientering om det kommende projekt, en rundvisning på teateret, kaffe og kage, oplysning om kontingentbetaling m.v. og herefter nogle enkle teaterøvelser.  

Hvis du ønsker at deltage i gruppen, skal du se det som en spændende udfordring at opfører teater med kant for en bred gruppe af seniorer. Moderne nutidigt seniorteater er en ny genre og derfor skal du have lyst til at være foregangskvinde/foregangsmand på dette område. 

 Vi øver hver onsdag kl.14.00 til  kl.16.30 på Frederiksberg Teater, Finsensvej 139, 2000 Frederiksberg.