Pressenyt

Ny teaterleder i Frederiksberg Teater

Frederiksberg Teater får ny teaterleder fra juli måned 2019

Det kan måske føles som en menneskealder, at Gert Nielsen har været teaterleder i Frederiksberg Teater, men det er nu ikke helt rigtigt. 

Gert har nemlig været teaterleder i to omgange, nemlig fra 1988 til 2000 og igen fra 2010 til nu. Morten Husfeldt var teaterleder fra 2000 til 2010, hvorefter bestyrelsen spurgte Gert, om han ville stå i spidsen for Frederiksberg Teater igen.
Gert svarede ja, men kun for to år, men det blev så til lidt mere.

Ny teaterleder bliver Lisette Vigga Torp

Lisette er 47 år og startede i Frederiksberg Teater for to år siden, hvor hun blev en fast del af kontorteamet.
Teaterleder Gert Nielsen er ikke i tvivl om, at man har taget det rigtige valg ved at vælge en fra egne rækker og med de helt rigtige kvalifikationer.
Lisette Vigga Torp har som barn og ung været skuespiller i Gewenda i Gladsaxe Kommune i en del år, er uddannet som pædagog med drama som speciale, har arbejdet som børnehaveklasseleder gennem mange år og har her arbejdet med forskellige teateropsætninger med børnene. Herudover har Lisette en UCC pædagogisk viden og forskning med viden om tale og kommunikation. Hun er bestyrelsesmedlem i skolebestyrelsen på Lindehøjskole i Herlev og udvalgsmedlem i Arbejdernes Boligselskab. Lisette arbejder i øjeblikket som skolesekretær på Grønnemose Skole.
I det næste år vil Gert og Lisette køre parløb, hvor Lisette bliver sat ind i det at være teaterleder – alt det, som Gert selv siger – “er oppe i hovedet”. Der vil måske også ske små justeringer og strukturændringer i Frederiksberg Teater, som kan afhjælpe Lisette i sin opgave som teaterleder, da det er stor opgave at stå i spidsen af sådan et teater.