Så kom Frederiksberg Teaters nye hjemmeside på nettet.

 

(Og hvorfor vi tror, at det er den hjemmeside, der har været længst undervejs af alle hjemmesider i hele verden). Lørdag den 12. november kl.17.45 tonede Frederiksberg Teaters nye hjemmeside frem på nettet. En hjemmeside vi har arbejdet hårdt og meget intens på, så den opfyldte de behov Frederiksberg Teater har stillet af krav til den nye hjemmeside. Vi tror at Frederiksberg Teaters nye hjemmeside, er den hjemmeside der har været længst undervejs af alle hjemmesider i hele verden, syv år har arbejdet taget, inden vi selv var helt tilfredse med resultatet

Hvorfor tror vi så, at Frederiksberg Teaters hjemmeside, er den hjemmeside af alle i hele verden, der har været længst undervejs? Det får du historien om her!
2010 startede arbejdet med den nye hjemmeside. Vi gjorde os nogle tanker om dens formål. Mange syntes, at den gamle gule farve ikke var pæn. Siden var svær at finde rundt i. Det var en gammel og umoderne hjemmeside, som kørte på en gammel platform. Men hvorfor lave om på en hjemmeside, der fungerede? Hver dag var der mellem 80 og 150 besøgende på hjemmesiden. Platformen var nok det væsentlige kritikpunkt: Ingen brugte den platform længere. Men skulle vi have en ny hjemmeside, skulle formålet bl.a. være, at den ny skulle være nemmere at finde rundt i, og designet skulle være langtidsholdbart. Den ny hjemmeside skulle fungere både som vores ansigt udadtil og ansigt indadtil for medlemmerne og de mange frivillige medarbejdere, holdsiderne på den nye hjemmeside skulle af instruktørerne kunne redigeres  nemt hjemmefra, og flere af redigeringsopgaverne på hjemmesiden, skulle lægges i flere hænder, som f.eks. Pressenyt  skal redigeres af vores PR. mand hjemmefra, og andre sider skal kontoret kunne redigerer i, som vil gøre de administrative arbejdsgangene nemmere for administrationen.    Det gik hurtigt op for os – og til vores store overraskelse – hvor mange informationer vi i virkeligheden havde liggende om Frederiksberg Teater gamle hjemmeside.   Vi fik kontakt med og et samarbejde med teknisk skole på Frederiksberg, som skulle forestå den nye hjemmeside. Gennem længere tid og på mange møder arbejdede vi med strukturen af siderne på den nye hjemmeside, og fik udarbejdet et flot design, alt lå klart, men så opstod problemet: Det viste sig, at teknisk skole ikke kunne lave alt det tekniske, der ligger inde bag hjemmesiden. Vi måtte starte forfra, og godt og vel et til halvandet års arbejde var mere eller mindre spildt.

Hvad gjorde vi nu? Vi undersøgte flere mulige løsninger, som hver kostede en bondegård, og det var vi ikke interesseret i. Vi syntes, at vi kunne bruge vores penge på noget bedre. Da nøden var størst, kom Hjælpen Kevin Sadeghi, som havde startet eget firma op: IQX. Han havde hørt om os og vores problemer. Han tilbød at lave den ny hjemmeside for os og ville gerne indgå som frivilligmedarbejder i Frederiksberg Teater. Og så startede arbejdet forfra med design og struktur ud fra de ideer og det formål, vi havde med en´ ny hjemmeside. Igen blev der afholdt et utal af møder, og efter sommerferien 2016 blev der sat turbo på hjemmesiden. Nu skulle det være, og der måtte tages nogle konstruktive beslutninger, så arbejdet det kunne gøres færdigt. Vi er i dag tilfreds med resultatet. Vi har fået en ny hjemmeside, med de krav vi har sat, og udover der skal ændres nogle enkelte ting bl.a. på forestillingssiden og pressesiden vil der ske nogle mindre ændringer på.    Det er en hjemmeside, der efter vores mening er nutidig, kan holde i mange år fremover, er nem at finde rundt i, og er en hjemmeside, der både kan være vort ansigt udad til og ansigt indadtil for vores mange medlemmer og medarbejdere i Frederiksberg Teater.

Vi siger tak til: Kevin Sadeghi fra IQX som vi stadig vil have kontakt til, og til Morten Husfeldt (der i en periode var teaterleder i Frederiksberg Teater) for udarbejdelsen af vores nye venteliste, det er altid rart at vi kan trække og holde kontakten vedlige med gamle medarbejdere.

Vores web. Adresse er den som den altid har været: www.frederiksbergteater.dk