Vores spillesal under renovering.

Opdateret den 5. Juli 2014

Selvom vi holder sommerferie på Frederiksberg Teater, sover vi ikke Tornerose søvn.
Selvom vi stadig håber og tror på at Frederiksberg Kommune kan være behjælpelige med nye lokaler til Frederiksberg Teater, da lokaliteterne er ved at være for små til alle vores aktiviteter, og der er ca. mellem tre og fire års ventetid på vores børne- og ungdomshold for, at blive en del af Frederiksberg Teater, så investere vi stadig penge i vores lokaler.
De sidste par år har vi brugt rigtig mange penge på tyverisikring, fornyelse ad vores værksted, kostume rum og lige nu er det bl.a. vores lys og musikrum vi er i gang med at optimere, så vores mange frivillige medarbejdere i de forskellige team, får lidt bedre arbejdsvilkår på teatret.

Og her i sommerferien er vi så gået i gang med et større projekt på Frederiksberg Teater, hvor vores teatersal den skal laves til en Black box, det giver os nye mulighed for at ændre rummet, og publikumsopstillingen og dermed vælge hvor i rummet vi vil spille.
Det første spadestik til Black boxen blev taget mandag den 30 juni, davores teknikere rev vores 17 år gammel teknikker boks ned, herefter kan arbejdet gå i gang.

Første skal loftbelysningen ændres så vores alm. belysning i salen bliver bedre når vi øver her, herefter skal gulvbelægningen udskiftes, og salen males sort, og sidst  men ikke mindst skal der trækkes nye kabler til vores spille lys og til lyd
Arbejdet bliver udført i samarbejde med:
M.B. Frederiksen & Søn A/S (Gulve) og El-installatør Lindeskov (Sals lys), og med hjælp af vores mange frivillige medarbejdere.
Økonomien står: Frederiksberg Kommune – Frederiksberg ejendomsselskab og Frederiksberg Teater for.

I sammen omgang bliver der lagt ny gulvbelægning i køkkenet og i salen på første sal.