Ventelisten i Frederiksberg Teater

Opskrivning til ventelisten for teater afd. kan du gøre HER   

Hvis man skriver sit barn eller sig selv som ung eller voksen op på vores venteliste, accepterer man samtidig, at data som fornavn kan ses af andre.
Husk at gemme den mail, som du modtager, når du eller barnet er tilmeldt, for der står ventelistenummeret, og det er den eneste mulighed for at vise, hvor barnet eller I står på ventelisten – Vi må kun offentligliggøre fornavn. 
Udfra den nye datalovgivning. 


Optagelse

Al optagelse på de aldersinddelte hold foregår via ventelisten. Optagelse sker normalt i forbindelse med afslutning  eller opstart af forestillinger.
Medlemmer rykker op, når det passer aldersmæssigt. De har førsteret til pladserne. – Der kan ikke siges noget generelt om, hvor lang tid der går, før der er plads.
Desuden kan der være grunde til vi prioriterer anderledes, f.eks. en mere jævn fordeling af drenge og piger, og f.eks. integration på vores teater.

Har du spørgsmål til vores venteliste, så kontakt ventelisteansvarlig Michelle Feldborg Kristensen på tlf. 28 90 94 32 eller michelle@frederiksbergteater.dk

Optagelseskriterier for voksenholdene
Nye på voksenhold og Jurex optages efter udvælgelse i forhold til de roller, der er i stykket. Ved nye projekter kontaktes dem, der står på ventelisten og matcher kriterierne for rollerne først. Herefter castes efter behov.