Ventelisten i Frederiksberg Teater

Opskrivning til ventelisten for teater afd. kan du gøre HER   

Hvis man skriver sit barn eller sig selv som ung eller voksen op på vores venteliste, accepterer man samtidig, at data som fornavn kan ses af andre.
Husk at gemme den mail, som du modtager, når du eller barnet er tilmeldt, for der står ventelistenummeret, og det er den eneste mulighed for at vise, hvor barnet eller I står på ventelisten – Vi må kun offentligliggøre fornavn. 
Udfra den nye datalovgivning. 


Optagelse

Al optagelse på de aldersinddelte hold foregår via ventelisten. Optagelse sker normalt i forbindelse med afslutning  eller opstart af forestillinger.
Medlemmer rykker op, når det passer aldersmæssigt. De har førsteret til pladserne. – Der kan ikke siges noget generelt om, hvor lang tid der går, før der er plads.
Desuden kan der være grunde til vi prioriterer anderledes, f.eks. en mere jævn fordeling af drenge og piger, og f.eks. integration på vores teater.

Har du spørgsmål til vores venteliste, så kontakt ventelisteansvarlig Michelle Feldborg Kristensen på tlf. 28 90 94 32 eller michelle@frederiksbergteater.dk


Se vores venteliste HER

Optagelseskriterier for Musik/Sanggruppen “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn”
Gruppen består af et begrænset antal børn (ca. 6). Vi annoncerer efter børn efter behov på teatret og gennem lokal aviserne. Børnene kommer til en lille optagelsesprøve, som dels består af en samtale med barnet og dets forældre dels en mindre sangprøve, hvor vi ikke nødvendigvis kun ser på barnets sangmæssige kunnen, men lige så væsentligt ser på, om barnets kan modtage instruktion og forståelse for dette.
Bliver barnet optaget i Musik/Sanggruppen  “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn”,  er sæsonen fra sommerferie til sommerferie  og man forpligter sig til at deltage i hele sæsonen.
I juni måned bliver hvert enkelt barn og dets forældre kaldt til en samtale, hvor vi bl.a. spørger, om man vil deltage i den kommende sæson.
Mere information kan fås på mail til gert@frederiksbergteater.dk 

Optagelseskriterier for voksenholdene
Nye på voksenhold og Jurex optages efter udvælgelse i forhold til de roller, der er i stykket. Ved nye projekter kontaktes dem, der står på ventelisten og matcher kriterierne for rollerne først. Herefter castes efter behov.