Ventelisten i Frederiksberg Teater

Opskrivning til ventelisten for teater afd. kan du gøre HER   

Vigtigt: Hvis man skriver sit barn eller sig selv som ung/voksen op på vores ventelisten, acceptere man samtidig at data som: Fornavn  kan ses af andre.
Husk at gem den mail  modtager når Du/I/Barnet har/er tilmeldt, for der står venteliste nummeret, og det er den eneste mulighed for at hvor barnet/I står på ventelisten – Vi må kun offentligliggøre fornavn. 
Udfra den nye datalovgivning. 


Ang. optagelse.

Al optagelse på de aldersinddelte hold foregår via ventelisten. – Optagelse sker normalt i forbindelse med afslutning / opstart af forestillinger.
Medlemmer rykker op, når det passer aldersmæssigt og  har førsteret til pladser. – Der kan ikke siges noget generelt om hvor lang tid, der går, før der er plads.
Desuden kan der være grunde til vi prioriterer anderledes, f.eks. en mere jævn fordeling af drenge / piger, og f.eks. integration på vort teater.

Har du spørgsmål vedrørende vores venteliste? Så kontakt ventelisteansvarlig Michelle Feldborg Kristensen på tlf. 28 90 94 32 eller michelle@frederiksbergteater.dk


Se vores venteliste HER

Optagelseskriterier for Musik/Sanggruppen “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn”
Gruppen består af et begrænset antal børn (6.stk.) Der annonceres efter børn efter behov dels på teatret, og gennem lokal aviserne, og børnene kommer til en lille optagelsesprøve, som dels består af en samtale med barnet og dets forældre, samt en mindre sangprøve, hvor vi nødvendigvis ikke kun ser på barnets sangmæssige kunnen, men i ligeså væsentliggrad, ser vi på om barnets kan modtage instruktion, og forståelses for dette.
Bliver barnet optaget i Musik/Sanggruppen  “Den Sure Voksne – De Forkælede Børn”  er sæsonen fra 1. januar til 31. December, og man forpligter sig til at deltage i hele sæsonen.
I december måned bliver hvert enkelt barnet og dets forældre kaldt til en samtale, hvor vi b.la. forhører os om, man vil deltage i den kommende sæson.
Mere information kan fås på mail: gert@frederiksbergteater.dk 

Optagelseskriterier for voksenholdende.
Nye på Voksenhold og Jurex optages efter udvælgelse i forhold til de roller, der er i stykket. Ved nye projekter kontaktes de, der står på ventelisten og matcher kriterierne for rollerne først – herefter castes efter behov.